2018-2019 SEZONU SPOR TOTO 1. LİG TAKIMLARI NETLEŞTİ-AFJET AFYONSPOR 3 SEZONDA 3 LİG ATLADI ELAZIĞSPOR'DA GÖREVE GELEN PARLAKYILDIZ YÖNETİMİ GÖREV DAĞILIMI YAPACAK - TIKLAYIN

2017-2018 sezonunda liglerden düşen ve yükselen takımlar belli oldu...

2017-2018 sezonunda liglerden düşen ve yükselen takımlar belli oldu...

Zorlu geçen bir sezonun ardından Elazığspor’un da içinde bulunduğu Spor Toto 1. Lig’den Gazantepspor, Granmedıcal Manisaspor ve Samsunspor 2. Lige düşen 3 takım oldu.

1. Lige yükselme mücadelesi veren son takım ise bugün oynanan Play-Off maçının ardından belli oldu. TFF 2. Lig Play-Off finalinde Sakaryaspor'u 2-1 yenen Afjet Afyonspor, Spor Toto 1. Lig'e yükseldi.

Sezon sonunda gruplarını lider olarak tamamlayan ve 1. Lig vizesi alan Kırmızı Gruptan Hatayspor ve Beyaz Grup’tan Altay’ın ardından 3. Takım ise Kırmızı Grup takımı Afjet Afyonspor oldu.

Bu arada Gençlerbirliği, Karabükspor ve Osmanlıspor ise Süper Lig’den düşerek 1. Lig’de mücadele edecek takımlar arasına katıldılar.

2018-2019 Sezonu Spor Toto 1. Lig Takımları şu şekilde oluştu:

Elazığspor

Adanaspor

Adana Demirspor

Afjet Afyonspor

Altay

Altınordu

Balıkesirspor

Boluspor

Denizlispor

Eskişehirspor

Gazişehir Gazişehir Futbol Kulübü

Gençlerbirliği

Giresunspor

Hatayspor

İstanbulspor

Karabükspor

Osmanlıspor

Ümraniyespor

Afjet Afyonspor 3 sezonda 3 lig atladı

Spor Toto 1. Ligin yeni takımı Afjet Afyonspor 3 sezonda 3 lig atlayarak büyük bir başarıya imza attı.

2015-2016 sezonunu 3. Lig’de geçiren Afyon takımı 2016-2017 sezonunda yükseldiği 2. Lig’in ardından 2017-2018 sezonunda ise 1. Lige yükseldi.

TFF 2.Lig Play-off finalinde Sakaryaspor'u 2-1 yenen AfjetAfyonspor, Spor Toto 1. Lig'e yükseldi.

Afjet Afyonspor Başkanı Salih Sel, 1. Lige çıkan takımına şampiyonluk hediyesi olarak tüm takımı umreye götüreceğini açıkladı. ELAZIĞSPOR'DA GÖREVE GELEN PARLAKYILDIZ YÖNETİMİ GÖREV DAĞILIMI YAPACAK - TIKLAYIN

28 May 2018 - 01:13 - Spor



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak El-Aziz Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan El-Aziz Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler El-Aziz Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı El-Aziz Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Elazığ Belediye Başkanı kim olmalı?
Tüm anketler